dimarts, 26 de febrer del 2013

DE NOU ES TOCA PAGAR ALS EMPLEATS PÚBLICS


Avui, o podem considerar un dia negre per el personal laboral de Catalunya, avui s’han publicat al Diari de Tarragona les següents noticies, que no han tingut publicació en el seu format digital.

Ahir el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va anunciar als sindicats que als empleats públics de Catalunya se’ls aplicarà una nova retallada del 7,14% consistent en descomptar el 50% tant de l’extra d’estiu com de l’extra de Nadal. Aquesta mesura anunciada pels empleats de la generalitat de Catalunya es pot fer extensiva al personal dels ens locals de Catalunya i per tant ens veurem afectats.

Per altra banda avui també s’ha publicat  les conseqüències del Decret que es va treure des del Govern Central per el qual les administracions publiques podien executar acomiadaments col·lectius del seu personal laboral fix. La xifra apunta a que al voltant 120.000 laborals al servei de les administracions serà acomiadant del seu lloc de treball.

Al llegir aquestes noticies sembla que els causants de la crisi som el personal al servei de les administracions. Per el fet de tenir aquesta condició laboral es designen per decret el assolir econòmicament els forats ocasionats per el trànsit de sobres, la venda d’influències, les adjudicacions capcioses de serveis públics, o a base dels diners públics lucrar-se associant-se en associacions sense ànim de lucre. Cap dels que han participat en dilapidar en assumptes personals diners públics o emmagatzemar-los en comptes bancaris estrangers, els estan exigint que desfacin el mal fet. Ens han convertit en els deutors del deutes adquirits per Bankia, quan els administradors s’han anat a casa amb les butxaques plenes desprès de deixar a petits estalviadors sense els seus estalvis.

Ja veurem fins arriba aquesta situació i fins on estem disposats a arribar.

1 comentari:

  1. Si això es una realitat , tenim que dir prou !!! Ja sigui en el conjunt de les diferents administracions i/o sindicats , com a Base directament ( nosaltres a mes si volem productivitat en de treballar 50 h.extres )... si ens treuen la paga , em de fer mobilitzacions ..Al ataque jaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina