dilluns, 3 de desembre del 2012

PLATAFORMA SINDICAL I D’ASSOCIACIONS PROFESSIONAL D’EMPLEADES I EMPLEATS PÚBLICS.


   La Plataforma Sindical y de Asociaciones Profesionales de Empleadas y Empleados Públicos es va reunir el passat dia dimecres 28 de novembre a nivell estatal amb l’assistència de FSP-UGT i CCOO-FSC  juntament a altres 19 formacions sindicals i associacions, que entre tots formen aquesta plataforma.

En aquesta reunió se van estudiar els diferents informes de les assessories jurídiques per crear els fonaments legals per exigir el pagament de la extra de Nadal de 2012.
Amb aquesta finalitat se presentarà una RECLAMACIÓ COL·LECTIVA pel personal laboral davant de l’Audiència Nacional, i en el cas del funcionaris esperar a que se produeixi el no pagament per presentar una RECLAMACIÓ CONTENCIOSA ADMINISTRATIVA.

La plataforma també demanarà la retirada del PGE la reducció salarial del 50% en els tres primers dies de baixa per IT, i també que se retiri la congelació salarial quan s’està desenvolupant una lloc de treball de superior categoria.

Aquesta plataforma està estudiant quines mesures prendre en el tema de les taxes judicials, ja que son injustes i desproporcionades i vulneren el dret constitucional d’accés universal a la justícia, cosa que afecta a tota la ciutadania. Però també afecta directament a les relacions laborals, ja que a partir d’ara qualsevol reclamació va acompanyada d’unes elevades taxes judicials difícils de suportar per part dels empleats i empleades públiques, el que facilitarà a les administracions adoptar mesures contra els seus empleats o empleades.

També se te previst convocar la PLATAFORMA SINDICAL UNITÂRIA DE CATALUNYA per tal de traslladar i coordinar els acords i les accions necessaries per aturar les mesures injustes que les diferents administracions estan aplicant als treballadors i treballadores de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada