dilluns, 29 d’abril del 2013

EL CONSTITUCIONAL ADMET A TRÀMIT EL RECURS CONTRA LES 37,5 HORES


El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit el recurs presentat per la Generalitat de Catalunya contra quatre disposicions addicionals dels Pressupostos Generals de l'Estat de 2012 i 2013, relatives a la Llei de dependència, el Servei Públic d'Ocupació i la jornada mínima que han de fer els treballadors públics.

En aquest darrer cas, la Generalitat entén que la jornada laboral dels seus empleats públics és competència d'ella, tal i com es reflecteix a l'Estatut. Per això ha impugnat la disposició addicional 71 dels PGE de 2012 i que establia una jornada laboral que no podia ser inferior a les 37,5 hores setmanals per a tots els treballadors públics, de tots els nivells i de totes les administracions: locals, estatal i autonòmiques. 

Caldrà veure què passa amb aquest recurs i quina incidència podrà tenir la seva resolució a la nostra diputació. No cal dir que si aquesta disposició queda anulada i la Generalitat decideix d'aplicar un altre horari més beneficiós per als seus treballadors, la UGT de la Diputació de Tarragona demanarà d'adoptar immediatament el mateix model català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada