dilluns, 22 d’abril del 2013

LA PAGA, NO ESTABA MUERTA, ESTABA DE PARRANDA


Com diu aquella rumba de Peret, la paga extra suprimida l'any passat als treballadors públics"no estaba muerta, estaba de parranda”.

Si més no, això és el que es dedueix de les paraules del Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, quan assegura en un joc de paraules propi de Groucho Marx que: “la paga no se ha eliminado, sino que sólo ha habido un desplazamiento en el tiempo”. Aquestes declaracions les va fer fa quinze dies, tot assegurant que l'any 2015 la paga serà retornada als afectats.

Des del Ministeri es “confirma” que enguany no es retallarà cap paga als treballadors públics. Això és una bona notícia, és clar, encara que ja sabem la credibilitat que té el govern de l'Estat, especialista en aplicar tot allò que és contrari al que anuncia.

D'altra banda, cada cop sembla més clar que el Govern espanyol haurà de pensar en alguna solució o alternativa a l'aplicació il·legal, amb efectes retroactius, en les retallades de l'any passat en la part proporcional de la paga. Cal recordar que diversos procediments judicials, així com la pròpia Defensora del Pueblo (que és del partit del Ministre Montoro) ja adverteixen de la irregularitat en l'afectació de 44 dies que ja van ser treballats quan es va aprovar el Decret. 


Per saber més podeu mirar la noticia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada