divendres, 23 de novembre del 2012

ELS EMPLEATS PÚBLICS DE LA “JUNTA DE EXTREMADURA” TAMBÉ COBRARAN LA PAGA DE NADAL.


L'Alt Tribunal falla a favor de la Junta de Extremadura en el recurs que el Govern Aznar va presentar el 2002 contra l'impost extremeny sobre els dipòsits de les entitats de crèdit.

Aquesta sentència suposa que la Junta pot cobrar de cop 240 milions d'euros que és el deute que els bancs mantenen per aquest concepte, ja que una dotzena d'entitats es van negar a pagar el tribut des del principi.

El president extremeny ha confirmat que una bona part anirà destinada a què els empleats públics de l'Administració autonòmica i de les seves empreses públiques, amb el grup Gpex i Canal Extremadura amb les plantilles més nombroses, recuperin la paga extraordinària de Nadal. Això sí, no la cobraran el desembre sinó al gener, confirma el conseller d'Economia, Antoni Fernández.

Segons ha dit Monago, en el pagament d'aquestes nòmines extres no hi haurà problema de legalitat tot i que un decret del Govern Central la eliminava perquè, d'una banda, ja ho ha fet Navarra, i, d'una altra banda, es deixava l'opció als governs autonòmics de recuperar la paga extra suprimida en el moment econòmic en què poguessin.


Més informació:  «La Junta pagará en enero la paga extra de sus funcionarios»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada