dijous, 8 de novembre del 2012

INFOVAGA

UGT de Catalunya - Vaga General - 29 de març de 2012

INFOVAGA 3 -- Dimecres, 31 d'octubre de 2012 -- Falten 14 dies
www.vagageneral.cat



Josep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego, dilluns al Departament d'Empresa i Ocupació.
La convocatòria de vaga general ja és oficial a Catalunya
Dilluns passat, el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, van registrar al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat la convocatòria de vaga general per al 14 de novembre al nostre país. També ho van fer els sindicats USOC i CGT, que ens hi donen suport. Al vídeo de l'esquerra podeu veure algunes imatges del moment del registre i les paraules posteriors de Josep M. Àlvarez als mitjans de comunicació fent una crida al seguiment de la vaga.




Assemblees informatives sobre la vaga general al territori
Aquests dies i fins al 14 de novembre, la UGT de Catalunya organitza centenars d'assemblees informatives als centres de treball, sectorials i arreu de Catalunya per informar i debatre sobre els motius de la vaga general. Les assemblees al territori, obertes a delegats/des i afiliats/des, de la setmana vinent són:

Tarragona 5 de novembre, a les 12h, a la Facultat de Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, 35).
Sadadell 5 de novembre, a les 10h, a l'Auditori del c. de Lacy, 11.
Cornellà 5 de novembre, a les 10h, al Citylab (Pl. Can Suris, s/n). Tortosa 5 de novembre, a les 18 h, a l'IES de l'Ebre (Avgda. Colom, 34-42).
Vilafranca del Penedès 6 d'octubre, a les 11h, a L'Escorxador (c. de l'Escorxador, 19-21).
Girona 6 de novembre, a les 10.30h, al Centre Cívic del Ter (c. de Can Sunyer, 46).
Vic 9 de novembre, a les 10h, a la seu de la UGT (Plaça d'Osona, 4).

I a Barcelona, el 8 de novembre a les 11.30 h, gran assemblea de delegats i delegades al Palau d'Esports de la Vall d'Hebron (passeig de la Vall d'Hebron, 166-176). Hi intervindran Cándido Méndez, secretari general de la UGT; Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO, i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.



Clica a sobre de la imatge per veure el vídeo de la manifestació de la comunitat educativa.
La manifestació en defensa de l'ensenyament públic, primera parada cap a la vaga general
El Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya (MUCE) va convocar dissabte una manifestació pel centre de Barcelona en contra de les retallades a l'educació pública de Catalunya. Milers de professors, educadors, estudiants i famílies van sortir al carrer per expressar col·lectivament el rebuig contra les contínues agressions i retallades que està patint l'escola catalana. Al vídeo de l'esquerra podeu veure algunes imatges de la manifestació.



Clica a sobre de la imatge per veure el vídeo de la manifestació de B:SM.
Noves protestes dels treballadors de B:SM i TMB contra les retallades
Són molts els col·lectius de treballadors que protesten aquests dies contra la imposició de retallades salarials i de drets laborals. A alguns, com és el cas de Barcelona Serveis Municipals (B:SM) o TMB, se'ls vol aplicar les retallades aprovades pel Govern central per als empleats públics (RD 20/2012), tot i que no ho són i tenen conveni col.lectiu propi. Això significa perdre part de la paga de Nadal i veure minvada la seva nòmina mensual fins al mes de desembre. Al vídeo podeu veure la protesta d'ahir de B:SM. Per la seva banda, els treballadors del metro de Barcelona han convocat avui una nova vaga de 24 hores.


Al web www.vagageneral.cat trobareu tota la informació sobre el 14-N: materials, agenda, vídeos, etc. Com aquest, en què personatges del món de la cultura donen suport a la vaga general.

Per què cal una vaga general?
Per demanar el canvi de polítiques o un referèndum a la ciutadania
En altres vagues generals demanàvem la retirada de reformes laborals. El 14-N demanem un canvi de la política econòmica i social, i si el govern del PP no ho fa, demanem un referèndum perquè la ciutadania puguem dir SÍ o NO a aquesta política de retallades i austeritat extema.

El dret a decidir és l'exercici més clar i directe de democràcia; la UGT de Catalunya apostem pel dret a decidir, tant per a les qüestions nacionals com per a les socials o econòmiques. En polítiques concretes però importants, res millor que la ciutadania pugui votar en un referèndum per damunt dels partits.

Fes-te ciberactivista!
Aquesta guerra també la guanyarem a la xarxa. Per aquesta raó et convidem a formar part del nostre equip d'activistes a la xarxa per promoure la vaga general. Si hi estàs interessat, clica en aquest enllaç i omple el formulari! I et recordem que a la xarxa social Twitter estem difonent la informació de la vaga general amb les etiquetes #14N, #europeanstrike i #vagageneral.
Vols fer una assemblea informativa al teu centre de treball?
Si vols que la UGT de Catalunya faci una assemblea informativa sobre la vaga general al teu centre de treball, només ens ho has de dir. Et pots adreçar a la seu del sindicat que tinguis més a prop. A www.ugt.cat hi trobaràs l'apartat "Territoris i seus".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada