dijous, 21 de març del 2013

Els aparcament del Francolí començaran a ser de pagament en els propers dies.


Al Diari de Tarragona.com, versió digital del Diari de Tarragona, ha publicat avui la següent noticia:




Se cobrará 0,025 euros por minuto (1,50 la hora) y habrá abonos para los vecinos. La zona cuenta con unas 300 plazas.



Es confirma la noticia de que les zones d'aparcament al voltant de les dependències de BASE seran totes de pagament.

Si fem càlculs el aparcar aquí sense abonament aparacant els dies laborals durant la jornada de treball, al mes supossa una despesa de 252,00 €. L'empresa concesionaria es la mateixa per tota Tarragona per tant hi ha que supossar que un abonament mensual surt al voltant del 80,00 €. No se si faran convenis per col·lectius de treballador.

Us recordem que des de el Comitè de BASE es va fer un conveni per les treballadores i treballadors de BASE per el qual poden accedir per als aparcament de l'Avinguda President Companys a l'abonament mesual a un preu de 43,00 € al mes, IVA inclòs. Aquest abonament permet aparcar de dilluns a divendres de 7.30 a 19.30.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies als companys que heu treballat per aconseguir el conveni de l'aparcament a la Rambla del President Lluís Companys per un preu més raonable. Ja que amb les retallades i el preu tant alt de la benzina, només ens faltava pagar per aparcar.
    Gràcies Companys

    ResponElimina
  2. S'agraeix el comentari i el reconeixement, sobre tot quan la tasca que es fa no sols ser reconeguda i normalment es criticada. I mes, que la gestió del conveni amb l'empresa dels aparcaments s'ha fet per representants d'aquesta formació, la idea surt des del Comitè on estavem presents tant representants de l'UGT com de CCOO. Per tant no estaria de més que aquest agraiment el fereu extensió a tot el Comitè manifestant-lo al blog del Comitè.

    http://basecomite.blogspot.com.es/2013/02/aparcament-lluis-companys-davant.html#comment-form

    ResponElimina