dimecres, 20 de març del 2013

EL PRESIDENT DE FOMENT DE TRABALL CONTRA LES DIPUTACIONS



Sr. Gai de Montellà.
President de Foment de Treball
El president de Foment de Treball, Joaquim Gai de Montellà, demana ara de "buidar de contingut les diputacions". Segons Gai de Montellà "si formalmente, desde una vertiente constitucional hoy no es posible, lo que se tiene que hacer es vaciarlas de contenidos y que sea puramente una administración de entrada y salida y se administre a través del gobierno catalán, a través de las consejerías y consejos comarcales".

El president de Foment no explica ni raona ni justifica la seva proposta. Ni tampoc no argumenta perquè es decanta pels consells comarcals i no pas per les diputacions. És clar que Gai de Montellà ha demostrat la seva absoluta ignorància en relació a la funció dels ens supramunicipals i els serveis que aquest hi donen als municipis i a la ciutadania.

Paral·lelament a les declaracions en contra de les diputacions, Gai de Montellà també ha defensat la modificació del règim de pensions en perjudici dels treballadors.

Preguntat sobre la limitació de retribucions en els alts càrrecs directius, el president de Foment a banda d'anar-se'n per les branques sense posicionar-se, ha manifestat que el limitar aquests sous és arriscat perquè aleshores els directius poden optar per marxar a altres llocs, com Àsia, i perquè no sabia dir un altre lloc més lluny.

És evident que valdria més que Gai de Montellà i els del seu entorn parlessin menys i es dediquessin, d'una vegada, a fomentar el treball i a combatre l'atur, que per a això cobren (i segurament, no poc).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada